Att pausa ditt Premium-abonnemang och sen återuppta det efter en viss tid är tyvärr inte tekniskt möjligt.

Om du är osäker på när du kan börja använda appen igen, se till att avbryta din prenumeration via den betalningsplattform(iTunes, Google...) du använde vid köpet så att prenumeration inte förnyas automatiskt.